...Futbolda gündemde kalmayı başaranlar...

9 Mart 2010 Salı


Bugünün fooTop'ı:Arjantinli oyuncu Diego Perotti
Dünya futboluna yeni bir yıldız geliyor hazır olun.
Diego perotti İspanyol Sevilla takımına Club Deportivo Morón'dan gelmiş bir genç yetenek.Henüz 21 yaşında ve 2 ayağınıda etkili kullanabilen bir oyuncu.Zaman zaman milli takımdada kendine yer bulmuş genç yıldız.Messi'nin yerini alır diyenler var.
Genç yaşına rağmen Real Madrid,Bayern Münih,Arsenal ve Manchester City gibi takımların transfer listesine girmeyi başarmış Diego.Ve konuşulan rakam azımsanacak bir değer değil tam 40 milyon Pound.Sevilla bu oyuncuyu bu yaz satar mı bilinmez ama Diego daha büyük takımlarda oynamak için pekte sabredecek gibi görünmüyor.Bu yaz rekor bir transfer görebiliriz belkide.Zaman herşeyi gösterecek.
Bugün ilgiyi üzerine çeken Diego fooTop olmayı başardı.Bakalım Dünya futbolu yeni bir yıldıza ne zaman tam anlamıyla kavuşacak.

6 yorum:

Cnrblm dedi ki...

sevilyayı kutlamak lazım adamalar iyi oyuncular kazandırıyor futbola...

sekomod dedi ki...

evet kesinlikle adamlar bulmuş getirmişler

Oğulcan dedi ki...

Messi'nin yerini alabilir de Serkan, ikisi de aynı yaşta :D Yani aynı dönemin yıldızları olacaklar :)

sekomod dedi ki...

Şöyle ki Messi şu anda(futbol yaşantısını sürdüren futbolcular için konuşuyorum) Arjantin futbolunun en büyük yıldızı olarak görülüyor.Eğer Diego daha iyi şeyler yapıp parlarsa belkide Arjantin futbolu için Messi'nin yerine geçecektir.Yani şimdi en iyi o olacaktır.Bunun için aynı neslin çocukları bir engel teşkil etmiyor :)

Yener YILDIZ dedi ki...

Sevilla' yı tebrik etmek lazım, genç yeteneklere değer verdiği için.

Yener dedi ki...

Sevilla'yı genç yeteneklere değer verdiği için tebrik etmek lazım.